ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΣ

Λοτσάρης Προφιτερόλ
Λοτσάρης Προφιτερόλ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Μετά το ξεκίνημα της επιχείρησης τον Οκτώβριο του 1977, από τους Θανάση και Γιάννη, τα ζαχαροπλαστεία Λοτσάρη διατηρούν με συνέπεια μια πετυχημένη παράδοση και βρίσκονται διαρκώς στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων που έχουν ταυτιστεί ουσιαστικά με την πόλη και έχουν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία και τους καταναλωτές.

 

Με παραδοσιακές συνταγές, τα γλυκά και τα παγωτά των ζαχαροπλαστείων μας διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους: προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, ιδιαίτερες σχέσεις με τους τοπικούς παραγωγούς, σταθερή αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση και τιμές που επιβραβεύουν τους φανατικούς θαυμαστές τους.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μαζί με το κεντρικό κατάστημα (Μαιζώνος 124 & Κανάρη), δημιουργήσαμε στις αρχές Δεκεμβρίου 2014 κι ένα νέο στέκι σύγχρονης αισθητικής στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, για καφέ, γλυκό ή παγωτό, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, προσφέροντας μια άκρως δελεαστική και γλυκειά πρόταση για την καθημερινή σας βόλτα.

Με κατοχυρωμένη πλέον και επίσημα την ελληνικότητα της ταυτότητάς μας (μέσω του οργανισμού ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ), τα προϊόντα των ζαχαροπλαστείων θα συνεχίσουν να δίνουν σε όλους «ραντεβού στον Λοτσάρη».

Βίντεο